Bent u op zoek naar een Kleine Münsterlander / Heidewachtel pup?
Dan bent u bij kennel Van’t Wolvenlaer aan het goede adres.

Het is onze doelstelling om uitsluitend Kleine Munsterlander pups te kweken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat het ras wordt behouden zoals het is, een allround jachthond pur sang.
Wij besteden uiteraard ook de nodige aandacht aan gezondheid en uiterlijk. Wij trachten daarvoor de beste honden te selecteren, zodat wij het type en de kwaliteit in stand kunnen houden.

Naast het uiterlijk selecteren wij ook op gezondheid en verwantschap. Een pup kan wel mooi zijn, maar als de gezondheid niet in orde is heeft u daar helemaal niets aan. Een te grote verwantschap kan leiden tot erfelijke gebreken en dat willen wij trachten te voorkomen.

Wij hebben slechts heel af en toe een nestje. Het gaat ons immers om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Indien er plannen zijn voor een nestje, kondigen wij dit aan op deze website.

Indien wij geen pups beschikbaar hebben, kunnen wij u in sommige gevallen doorverwijzen naar bevriende kennels die wel pups beschikbaar hebben. Wij verwijzen uitsluitend door naar top kennels die op een verantwoorde wijze rastypische pups fokken.

Ook als u meer informatie wenst over Duitse bloedlijnen, mag u ons steeds vrijblijvend contacteren. Wij beschikken over gegevens waardoor wij u meer informatie kunnen bezorgen over reuen en teven die in Duitsland worden ingezet voor de fok.